ApkPourAndroid.com
TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK

TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK

1.0 pour Android

TVALB Live -Shiko Tv Shqip Nje Aplikacion Qe Duhet Ta Keni

Captures d’écran

TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK 0TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK 1TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK 2TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK 3TVALB Live -Shiko Tv Shqip APK 4

Dernières mises à jour

Quoi de neuf dans la version 1.0 ?

Aplikacioni me i besueshëm dhe më funksional rikthehet përsëri...
Ndryshuar Komplet Dizajne,dhe Tashme Kanalet Hapen me MX Player ose Wuffy Player
Na vlerësoni me 5 yje

Description de l'application

* TV LIVE - TvAlb Live pmebrmban mbi 150 kanale télévisé Shqiptare dhe të Huaja.
Kanale kombëtare, kanale sporti, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale për të rritur. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

* RADIO - TvAlb Live ofon edhe mbi 20 Radio en ligne, affichez le format suivant:

* SUPPORT CHAT - Voici le nombre de fois où vous avez des problèmes avec les problèmes que vous rencontrez dans votre vie 24 ou plus après un problème avec le monde entier!

* EPG - Ju mund të gjeni guidën për të gjitha kanalet Shqiptare me përshkrimin përkatës.

* KANALET - Cilësia té gjitha kanaleve tea është HD dhe ne juj jujjjjë keni linjë interneti fuqishme dhe të qëndrueshme për té patur eksperiencë té kënaqshme me kanalet!

Détails techniques

PrixGratuit
Note5.0 - ‎1 votes
CatégorieDivertissement
Développeur e.Creative Apps TV
Dernière version1.0
Mise à jour2019-07-05
Nécessite AndroidAndroid 4.0+ (SDK 15)
App_IDalbtv.tvalb

Anciennes versions